Followers

Isnin, 30 Januari 2012

Dinner Time .. terima Kasih ayah . .


Assalamualaikum ,

Firslty Bersyukur sangat kehadrat Ilahi ayah kembali sihat , ya allah tuhan je yang tahu betapa risau nye diri ini.. bila ayah terlantar kat Hospital 11 hari... apetah lagi sampai masuk ICU , cemas memang cemas , Tapi alhamdulilah ayah kembali sihat..walaupun totally xsembuh sepenuhnye & kne pergi checkup lagi harap kesihatan ayah baik2 je hendaknye . . skrg berat ayah dah turun mendadak , Selera makan ayah dah semakin kurang , mungkin teralu banyak masuk antibiotik bile makan tekak rasa pahit . . tapi betol ke tekak pahit sebab bnyk sgt ubat masuk dalam badan? . . harap semua baik2 je .. ok2 stop balik kpd Dinner time ,


Ayah belanja seniBong . . Omg !! alhamdulilah.. moga ayah dimurahkan rezeki..amin...amin..
tapi memang terbaik lah makan sampai puas lah aku...gilerr ni memang favourite aku,  mahu x nye sekali order siakap 3rasa , siakap stim , udang goreng nestum , sotong goreng tepung , kailan ikan masin , sup ekor & telur bungkus ! memang makan sampai kenyang lah .hahahaha.. memang best & terbaik..



ok awal2 dah sapu2 otak2 kasi abis..haha..

pekena lagi puding kelapa...sementara tggu makanan..

jgn nak sengih sangat lah abg...hihih....:p

kata-kata : Terima Kasih Ayah ..sayang sangat2 kat semua , tapi xbest nye akak xdapat join .. tapi ayah cakap mggu depan kite g lagi bawa akak...haha.. opsss thanx juga kat my bff cik lah...kne paksa ikot jgk..haha...sayang ko lah yunk ketat2...lau x kite ada pic,ko tangan gatal g padam nape...menci taw...eleh...




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...