Followers

Rabu, 4 April 2012

SELAMAT PENGANTIN BARU EJAD & EKIN ..

 Bermulanya APRIL . . . .

Salam , hye semua now aku nk update pasal member aku sOrang ni... si Budak gelap itam2 manis ni dah kawen lah....ha3..yeah ni die Ejad . . member satu sekOlah menengah .. tak sangka si budak kepala Gonjeng boleh tahan dah naik pelamin dulu .. hi3.. class ko Ejad , Bini Cantik...;)..  tapi memnag Best g wedding ko lah...aku suke tgok baju Korang ..cantik.. Jarang tgOk org pilih Colour hijau mcm ko pkai ni. memang terbaik kan mak ko wat...hihih...

 Ceh tGok ni Pic Ejat & eKin... Cantik Kan ..
Ejad & Ekin Tahniah buat Korang ..
Selamat Pengantin Baru , semoGa BahaGia Hingga ke akhir Hayat ..
to ejad : Hope ko jadi suami yg setia, ko dah xboleh nakal2..hi3.. cepat2 kawan buat anak..tgOk mcm Lan best je dah ada baby taw..hihiih...


Kawan Seperjuangan : Pose x sudah2....hihih...
taraaa........snap !! gaya...gaya...;)






Opss Jangan cakap Ni anak aku... ha3... Cella ape nama anak lan ni? aku lupa lah...ha3...
macam2 ragam bila dah jumpe semua kawan2 tapi memang Best & seronok sangat bila dapat jumpe semua member... kawan2 memang Best & terbaik lah . . ;)

 Pasni kite Jumpe dekat Wedding Apit & Pidah Plak Taw.. xsabar nk pergi..hahaha



2 ulasan:

  1. terbaikkkk!!... Picc ni skpg 50sen...hahaha byr2....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha3...th xpe terbaik kan...seb bek ada fotografer FOC..hihihi....

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...