Followers

Rabu, 16 Mei 2012

abg ! bufday syg 23 April taw !! .

Assalamualaikum : 23 April 2012 , Isnin : Abang ! Bufday syg taw .. hi3.. 

BIRTHDAY with My LOveLY BFF
SUPRISE !! Ya allah sumpah memang aku tak sangka & terkejut sangat . memang xterpikir ada suprise yg betol-betol nk tercopot jantung mak nok..ha3 . . 
Sehari sebelum bufday aku (22.04.12) malam my Bff (Cik lah , Echa , Ana & bersama iwa dirumah yg sakit) buat Suprise Terjah rumah aku . mak malu !! aku memang super duper selekeh time ni . si Cik lah ni plan nye nk ikot aku g kipmart tapi rupa nye rancangan  & lakonan semata-mata . Korang Berjaya nk tgok bufday Girl selekeh kan.. ha3 . . syg Korang !...terima kasih banyak-banyak.. .. 


Bufday GirL yg super Duper selekeh (terpaksa diGelapkan Pic kerana terlalu selekeh)..ha3
"HAPPY BIRTHDAY AYU MONTEL..23"
amboi korang . . hi3.. montel ea...errrr




Mereka yg menjayakan Suprise Bufday aku..dorang bawa mcm2 makan kek , Pizza , air , nugget , kentang & bnyk lagi .memang yg d boOmm lah..muahaahaha!.best Giler! .mcm2 cerita aku dgr ..hahah...ape pun korang memang Best Giler.. korang kawan Dunia akhirat aku..insyallah ..amin...
*kawan2 pic ni je yg dapat nk upload dlm blog sbb nye pic yg lain dlm cmera Mr Tunang ku* :)

******************************************

BIRTHDAY in OFfice

MoonLight Kek.. Coklat Penuh ..memang sedap lah sesangat2 sedap..my favourite !..:)

budak temOk yg kian membesar dgn usianye..:)..23 years Old..

Terima Kasih Joane,Ms Liew & momot cimot...:)

kalau bab amik gmbr memang sporting semua... posing..:)

haha...jemPoL..terbaik...

me & momot.. kawan mengumpat...hihih

haha...huru hara mu momot..hihi.. ape pun thanx taw..

Tgok pic  ni lagi...adoii kecoh rase..nk kek lagi...nak lagi...
kenangan terakhir dekat office lame...:)





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...