Followers

Sabtu, 5 Mei 2012

Review : 08.04.2012 - Melaka im COming !

 Assalamualaikum .. hye semua...

Jangan terkejut tgok date review dgn date aku publish cite ni.. Blog aku bersawang ! uh adoi banyak nye labah-labah ni...hush...shush...shush....hahahaha..

back to review... ok time ni aku n my Bff g jejalan kat melaka..setelah bertahun-tahun kiteorg x berjalan...chewah bertahun..hahaha.. ni yg ajak pun cik Lah kami...Lau die x beriya-iya mungkin aku x sampai jugak dekat melaka ni...hihih

Jom layan gmbr kami...;)
Oleh kerana lambat sgt update kite layan Pic je Lah heh...






















A FamOsa.... Nantikan kedatangan kami lagi nnt ea..tp pas ni dtg nk mandi pulak...nk berendam sampai puas... kan...kan kengkawan...hihih

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...