Followers

Jumaat, 1 Jun 2012

coretan di awal bulan June..

Assalamualaikum ,

01 June 2012 , Jumaat . bermulanya kite dipertengahan tahun.. June ? special ke bulan ni bagi aku ? maybe . . tapi bulan ni bukan bufday aku & bukan bufday sape-sape yg terdekat pun tetapi bulan ni yg buat nye special sebab aku diberi peluang interview di dua company & jawatan yang berbeza . bukan  aku excited tapi rase takot , gugup ..uh segala rase ada.. Ya allah permudahkan lah segala Urusan hambamu ini.. Moga aku diberi rezeki utk interview kali ini.. amin..

Perasaan : kecutperutmaknok*** :)

2 ulasan:

  1. wakakaka...
    xpayah nak kecot perot sgt la NOK !!
    wakakaka...

    cool ok..
    nnt hilang kejelitaanmu..
    wakaka

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.....gile x kecot... bakal2 yg ntview org putih...ha3......
      wah jelita abis...doakan kita taw awk..:0

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...