Followers

Selasa, 3 Julai 2012

Review : Jom HebOh ~ 01 July 2012

 Assalamualaikum .

Jom..jom hebOh ~ hebOh . . :) .
Layan Jom HebOh right . Kalau dipikir-pikir ush xnak pergi lah , Jalan Comfom jem n sesaK.. Rase macam x sanggup Nak Merentas segaLa Onak dan Duri Dijalan Raya...ngehehehe..
Eh , itu kalau dipikir-pikirlah . . tapi bila Niat dihati nk bawa my mum Jalan-jalan sampai juga aku kat jom hebOh... Ya allah parking memang pack , Nasib baik kete aku kecik haa sumbat je dekat depan umah orang ~ maaf auntie saya nampak auntie jeling2 tapi terpaksa.. hihihi ~ 
bak kate cik Lah n Kak Senah . jalan buat tak tahu je...hahaha...

Akhirnya ! enJoy + Keletihan . .

 Ahai mak sian juga kat mak aku kne tawaf 1 Jom hebOh tu.. uiit tapi boleh tahan semua nak beli.. hahaha.. hamek aku  kiri kanan tangan penuh..:)

Bakal Kak Ipar & anak Buah ..InsyaAllah . :) . Adib yang keserOnokan . kejap panggil aku Mok de,kejap Cik ayu .. heheh...xpe adib cik ayu aka Mok de Layan je...Ok je...:) . .

adib muka Pelik...hihih...
Adib mane peace ni..c.ayu baru pasan muka adib mcm xde yg senyum...hihih...
xpe tapi adib dah wat cik Lah Enjoy.. Anak Org Kampung.. tiada apa2..hihihi

haaa .. My Lovely Friends Cik Lah. . haaa seriusly memang die yg berbelanja sakan..ha3...
alasan anak buah ramai....hihihi.. oo yeahh....ko jgn aku dtg umah ko semua x abis .elakkan dah expired wahai cik MOmon mOntel...kihkikhih

hahah...aku yang berserOnok di apit Oleh jajan-jajan...haha...
rasanya baru ni pertama kali aku rase betOl-betOl jom hebOh...hihi...
Biasa nak ajak abg & en.tunang payah betOl.. pergi sendiri sampai jgk.:)

TerserLah Ayu n Anggun mu...kihkihkih...
keserOnokan Setelah Pocket Kering ! .
Hushh jaga-jaga Sabtu Kite nk p KL.... Jalan lagi...shOpping Lagi...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...