Followers

Isnin, 30 Januari 2012

Dinner Time .. terima Kasih ayah . .


Assalamualaikum ,

Firslty Bersyukur sangat kehadrat Ilahi ayah kembali sihat , ya allah tuhan je yang tahu betapa risau nye diri ini.. bila ayah terlantar kat Hospital 11 hari... apetah lagi sampai masuk ICU , cemas memang cemas , Tapi alhamdulilah ayah kembali sihat..walaupun totally xsembuh sepenuhnye & kne pergi checkup lagi harap kesihatan ayah baik2 je hendaknye . . skrg berat ayah dah turun mendadak , Selera makan ayah dah semakin kurang , mungkin teralu banyak masuk antibiotik bile makan tekak rasa pahit . . tapi betol ke tekak pahit sebab bnyk sgt ubat masuk dalam badan? . . harap semua baik2 je .. ok2 stop balik kpd Dinner time ,


Ayah belanja seniBong . . Omg !! alhamdulilah.. moga ayah dimurahkan rezeki..amin...amin..
tapi memang terbaik lah makan sampai puas lah aku...gilerr ni memang favourite aku,  mahu x nye sekali order siakap 3rasa , siakap stim , udang goreng nestum , sotong goreng tepung , kailan ikan masin , sup ekor & telur bungkus ! memang makan sampai kenyang lah .hahahaha.. memang best & terbaik..



ok awal2 dah sapu2 otak2 kasi abis..haha..

pekena lagi puding kelapa...sementara tggu makanan..

jgn nak sengih sangat lah abg...hihih....:p

kata-kata : Terima Kasih Ayah ..sayang sangat2 kat semua , tapi xbest nye akak xdapat join .. tapi ayah cakap mggu depan kite g lagi bawa akak...haha.. opsss thanx juga kat my bff cik lah...kne paksa ikot jgk..haha...sayang ko lah yunk ketat2...lau x kite ada pic,ko tangan gatal g padam nape...menci taw...eleh...




Cik MomoT BbQ Party . .


ASSALAMUALAIKUM..

Dengan ini aku akui blOg aku memang dah sangat usang dan bersarang ! ape2 pun im back now mengupdate kembali..:) . really rindu giler nk update bLog tapi disebabkan buzy & ada sikap malas menghantui diri maka bersarang lah BlOg aku ni...hihih... tapi harini aku sangat rajin nk update pasal SUPRISE PARTY MY BFF NUR'AQILAH a.k.a Eyla Arith merangkap kawan baik aku & ada kne ngena lah ngn aku die ni..tu yg kadang cik kila momot ni kecik ati je dgn aku...haha(yeke kecik ati)...hahahaha..mahu tidak nye cubit peha abg die yg terasa...(ngak ngertii)...hahahah....:p..~yunk jgn marah just for fun...hahhaa....opsss tak nak cakap lebih2 takot kne piat telinga ngan cik kila...haha




27.01.2012 ~ alhamdulilah berjaya juga planing aku,nora,echa,aisyah,ana & ani nak wat suprise party BBQ untuk cik kila ni...firstly sekali aku betul-betul nk minta maaf sebab gagal kan dating ko kila...hihihi... tapi ko pun xmarah kan dah cuit2 manja...matamu....senyummu...puiii.....hahhahha..


yunk sedikit ucapan ringkas walaupun agak lambat aku update Blog tapi nk juga bagi ucapan,
Yunk , selamat hari lanjut usiamu yg ke-23 ..(ko mesti tahu ko dah tua kan)
yunk , dunia akhirat ko sahabat terbaik (wlupun kdang2 mulut ko boleh tahan,tapi kite sama je).
yunk , aku doakan kan kebahagian ko dunia akhirat dgn si dia..(pastinye dia bf ko)
yunk , semoga diberi sihat tubuh badan , otak yg cergas . (jgn senteng taw)
yunk , lastly semoga ko jadi anak yg solehah wat mak ayah ko, jadi adik yg baik buat kakak n abg ko , kawan yg baik n hot buat kami semua , cinta yg tulus buat kekasih ko.. & skandal yg baik tok semua baby bo ko...hihih

~AMIN~

Layan Pic Party BBQ Kila Cik Momot.










Lastly , hope ko suka hadiah dari aku,iwa n echa . .
hadiah kami x seberapa hope dapat menjaganya dgn baik...:) 


 Pesanan terakhir : Belia Benci Dadah . hapuskan peperangan ! Bahasa Jiwa Bangsa ! Katakan Tidak pada Rokok ! . . katakan ia pada AEROBIK !!!...hahahah......

Jumaat, 13 Januari 2012

Dear Demam . . :(


awak .. awak demam .. awak cepat sembuh ea . .
awak-awak kite rindu awak..
tapi kite tahu awak demam . .
kite redha . . 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...