Followers

Jumaat, 27 April 2012

SELAMAT PENGANTIN BARU APIT & SUAMI .


Apit Minta Hadiah ! langkah benduL aku ko eh...dulu-dulu sek kan dah ckp aku nk kawen dulu sebelum ko..ha3 . . tapi ko ngeLat . . ko dah kawen ..Cella Pon dah Kawen.. Now TinggaL aku antara kite bertiga.ha3.. teringat time Sek Kelakar kan.. Paling Gatal nak kawen dulu aku...tapi yg naik pelamin korang dulu..hi3..ape pun aku perCaya Pada Jodoh..:).. 

Insyallah Apit aku n Echa follow ko pasni...vroomm....xsabar..hahaha.

My Bff ~ xberani nk kate ape...kite tunggu n Lihat...jeng..jeng..;)

Tarraaaa!!! Smile Always..

Kami Para Tetamu JemPutan..Hujan Petir Kami Redah demi ko apit..hi3..

P/s : Apit SemOga Berbahagia Hingga ke Akhir hayatmu...amin...
bagi aku anak buah cepat2 taw..;)



Khamis, 26 April 2012

JANGAN PANDANG-PANDANG

03.04.2012 : Jangan Pandang-pandang dengan si angah , amy n badik... so jgn pandang-pandang kami.. haha.. layan....cite yg lawak jgk lah...layan jgk kami2 yg kaki bergambo...ihhihi











Jumaat, 6 April 2012

Kelass Ko Jah Makan Free...heheeee...


Assalamualaikun , hye semua...opss curi2 time lunch update Blog..huh skrg rase susah betol nak mengUpdate Blog.. kerja yg semakin mengunung dari hari kehari ala-ala Komited pada kerja ...ha3.. tapi Boss I need To Bonus !! i need to Kenaikan Gaji !!.. hahaha...meluahkan rase yg xterluah..ha3 merepak je ko ni ayu..sudah-sudah kembali pada cerita makan Free....
Date : 01.04.2012
LOkasi : steamboat Taman Gaia

Alhamdulilah . . . . kami-kami dapat makan free . best gilerr makan sampai kenyang at Steamboat Tmn Gaia..Terima kasih sangat-sangat kat kawan saya Nur'aqilah Arith my baby boo....thanx sayang...Semoga Dimurah kan rezeki & bertambah-tambah rezeki.. amin....

ni dia My Baby Boo cik eyla Arith kami...
sponser terbesar kami....hahaha...

kami pergi ber5 echa,nora.eyla & ana ..

Pose..pose xsudah2...ada org tgok2 tapi ad kami kisah. .  hahaha..
senyum...senyum... uh perOt sampai nk pecah..;)

awak my baby boo... saya sayang awak semua taw...sayang sangat2..
Hope Persahabatan kita akan akrab buat selama-lamanya...
amin...

Rabu, 4 April 2012

SELAMAT PENGANTIN BARU EJAD & EKIN ..

 Bermulanya APRIL . . . .

Salam , hye semua now aku nk update pasal member aku sOrang ni... si Budak gelap itam2 manis ni dah kawen lah....ha3..yeah ni die Ejad . . member satu sekOlah menengah .. tak sangka si budak kepala Gonjeng boleh tahan dah naik pelamin dulu .. hi3.. class ko Ejad , Bini Cantik...;)..  tapi memnag Best g wedding ko lah...aku suke tgok baju Korang ..cantik.. Jarang tgOk org pilih Colour hijau mcm ko pkai ni. memang terbaik kan mak ko wat...hihih...

 Ceh tGok ni Pic Ejat & eKin... Cantik Kan ..
Ejad & Ekin Tahniah buat Korang ..
Selamat Pengantin Baru , semoGa BahaGia Hingga ke akhir Hayat ..
to ejad : Hope ko jadi suami yg setia, ko dah xboleh nakal2..hi3.. cepat2 kawan buat anak..tgOk mcm Lan best je dah ada baby taw..hihiih...


Kawan Seperjuangan : Pose x sudah2....hihih...
taraaa........snap !! gaya...gaya...;)






Opss Jangan cakap Ni anak aku... ha3... Cella ape nama anak lan ni? aku lupa lah...ha3...
macam2 ragam bila dah jumpe semua kawan2 tapi memang Best & seronok sangat bila dapat jumpe semua member... kawan2 memang Best & terbaik lah . . ;)

 Pasni kite Jumpe dekat Wedding Apit & Pidah Plak Taw.. xsabar nk pergi..hahaha



Tahniah Aien & Zairi . .


Salam ..

Aien & Zairi , Selamat Pengantin Baru , Tahniah tok Korang . .
alhamdulilah Now dah Gelar pasangan Suami Isteri ..semoga Korang bahagia Hingga Ke akhir Hayat & Ape yang dirancang Berjalan Dengan baik dah Sempurna...amin...amin Ya Rabbal Alamin,..

(ain sorry copy pic tanpa kebenaran..)...hihihi

 Cantik Aien ...:)... Tapi ayu xdapat amik Pic dgn ain...:(...sodih sedu sedan...haha..chewah...
  Ape Pun Tahniah Aien .. Xmo nakal-nakal Lagi... adik2 sedara saya dah ada Pok su lah...hihih...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...