Followers

Selasa, 29 Mei 2012

SeLaMat Pengantin Baru Cit & Suami

Assalamualaikum...

pang..pang kopang gibing..gibing....eh..eh kompang dipalu pengantin baru duduk bersanding citra & zizi .. pengantin malu2 tersipu ..di dalam hati gumbira tidak terkata..hahaha . (terasa diri ini plak yg gumbira...hahaha


Citra & Suami
SELAMAT ye tok Korang....semoga Bahgia hingga ke akhir hayat kalian...amin...
Buat pengapit tu...smile always je ye tiada ucapan buat mu..ha3

kami yg diundang telah menghadirkan ke majlis ini...
berdua lebih baik...opsss ada baby yg ke-3...siapakah? jeng...jeng,.hahah



baby ini adalah...anak... ayu? niesa ? ohh bukan...bukan.. kami hanya kakak-kakak sahaja..
beno nye anak kak siti..kenalan lme kami semasa di kilang world kitchen..:)

kami dgn kak Sal... rindu gilerr dekat kak sal..lme xjumpe..:)

 
ini die bersama pengapit pengatin yg x berape kepit..hahah...main2 je along..
Along nk bergambor ngn ko punye pasal sggup tunggu ni..ha3...

Pertemuan yg x disangka....su... kawan ani Merangkap kawan aku n echa...ha3..

Pose terakhir saat-saat nak balik...hihih...
tapi sayang x dapat amik pic dgn pengantin...sob2...sob...:(
walau ape pun...cit aku doakan kebahagian ko dunia akhirat..amin....


Ahad, 27 Mei 2012

Tasbih Mutiara from Incek Tunang Saya...:)

Terima Kasih Abang . . :)
Tasbih Mutiara , ya allah tak sangka & terkejut bila Incek Tunang dgn tidak romatiknye bg barang ni..dengan selambar Incek Tunang aku bagi " nah sayang" . dgn terpinga2 aku dok tnye ape ni ? die cume ckp amik lah ada barang sikit.. 

wau.. hati berbunga-bunga dapat hadiah kan dari Incek Tunang aku..tgok dari luar mungkin jam,mungkin Rantai or mungkin akseosri ppun..sekali buka wah Tasbih Mutiara ...sesuatu yg x disangka..cantik.. dlm hati (bnyk maksud ni kenapa Incek Tunang aku bg Tasbih)..hihih... tersenyum sorang2.:)

ABANG : Cantik tasbih abg bagi . insyallah syg menggunakan nye dgn baik . andai kate kite brmasalah insyallah tasbih ni jadi penyejuk hati syg...:) 


Rabu, 16 Mei 2012

abg ! bufday syg 23 April taw !! .

Assalamualaikum : 23 April 2012 , Isnin : Abang ! Bufday syg taw .. hi3.. 

BIRTHDAY with My LOveLY BFF
SUPRISE !! Ya allah sumpah memang aku tak sangka & terkejut sangat . memang xterpikir ada suprise yg betol-betol nk tercopot jantung mak nok..ha3 . . 
Sehari sebelum bufday aku (22.04.12) malam my Bff (Cik lah , Echa , Ana & bersama iwa dirumah yg sakit) buat Suprise Terjah rumah aku . mak malu !! aku memang super duper selekeh time ni . si Cik lah ni plan nye nk ikot aku g kipmart tapi rupa nye rancangan  & lakonan semata-mata . Korang Berjaya nk tgok bufday Girl selekeh kan.. ha3 . . syg Korang !...terima kasih banyak-banyak.. .. 


Bufday GirL yg super Duper selekeh (terpaksa diGelapkan Pic kerana terlalu selekeh)..ha3
"HAPPY BIRTHDAY AYU MONTEL..23"
amboi korang . . hi3.. montel ea...errrr




Mereka yg menjayakan Suprise Bufday aku..dorang bawa mcm2 makan kek , Pizza , air , nugget , kentang & bnyk lagi .memang yg d boOmm lah..muahaahaha!.best Giler! .mcm2 cerita aku dgr ..hahah...ape pun korang memang Best Giler.. korang kawan Dunia akhirat aku..insyallah ..amin...
*kawan2 pic ni je yg dapat nk upload dlm blog sbb nye pic yg lain dlm cmera Mr Tunang ku* :)

******************************************

BIRTHDAY in OFfice

MoonLight Kek.. Coklat Penuh ..memang sedap lah sesangat2 sedap..my favourite !..:)

budak temOk yg kian membesar dgn usianye..:)..23 years Old..

Terima Kasih Joane,Ms Liew & momot cimot...:)

kalau bab amik gmbr memang sporting semua... posing..:)

haha...jemPoL..terbaik...

me & momot.. kawan mengumpat...hihih

haha...huru hara mu momot..hihi.. ape pun thanx taw..

Tgok pic  ni lagi...adoii kecoh rase..nk kek lagi...nak lagi...
kenangan terakhir dekat office lame...:)





Ahad, 6 Mei 2012

Pidah & Mat ...

Review : 22.04.2012 . wedding oh Wedding ! huh musim kawan2 aku mengawan . ha3  . . Update kali ni penuh dengan kawan-kawan aku kawen... tiap2 minggu ada je jemputan dari kawan-kawan , sedara mara & jiran Tetangga . . Ape pun nk ucapkan tahniah dekat semua Pengantin 1 malaysia termasuk kawan baik aku ni lagi sorang NurAfidah Tumizan A.k.a Whatsup a.k.a pidah !..ha3... Selamat Pengantin Baru yunk.. SerOnok tengOk kawan-kawan semua dah kawen .. suka..suka...suka....


Pidah & mat waktu nikah ni . . sweet .. dorang nikah dekat rumah . .
hanya dgn sekali lafaz ..alhamdulilah . .
"semoga dinda setia bersama kanda" ! terbaik ayat mat depan tok kadi...ha3 .

Time Bersanding .. kami Pantang nk jgk glamour macam pengantin.. ha3..
tapi gmbr aku  muke xnmpk ! menci...ha3 . .


mak dara vs Anak dara . ha3..

posing ... smile ...:)


Kenangan ! gmbr ni je yg dapat tgok dlm cmera aku ni...yg lain semua abis TEr delete!.
sayang ..sedih..:(


Peace no More...hihihi

Candid. ! 

Pidah & mat SemOga Berbahagia Selalu hingga ke akhir hayat Kalian. .
aku doakan korang cepat2 dapat baby....amin...

Sabtu, 5 Mei 2012

kakak Along dah tawen...Tahniah...


Review : 21.04.2012 
Selamat Pengantin Baru Iyna(along) & Suami . .

 Tahniah Along , SemOga bahagia Selalu .

anti mak andam !..ha3
kami amik gmbr pun nk kedekOt..errr!!!.haha...

Along kami bakal menyusuL..hihi...

Along dah susah lah skrg ko nk buli aku kan...aku pun dah susah nk buli ko jgk,,ha2..
ko da jadi anak perantauan sekarg..mesti aku bakal rindu kan ko yg suke mengutuk..hahahah..


Review : 08.04.2012 - Melaka im COming !

 Assalamualaikum .. hye semua...

Jangan terkejut tgok date review dgn date aku publish cite ni.. Blog aku bersawang ! uh adoi banyak nye labah-labah ni...hush...shush...shush....hahahaha..

back to review... ok time ni aku n my Bff g jejalan kat melaka..setelah bertahun-tahun kiteorg x berjalan...chewah bertahun..hahaha.. ni yg ajak pun cik Lah kami...Lau die x beriya-iya mungkin aku x sampai jugak dekat melaka ni...hihih

Jom layan gmbr kami...;)
Oleh kerana lambat sgt update kite layan Pic je Lah heh...






















A FamOsa.... Nantikan kedatangan kami lagi nnt ea..tp pas ni dtg nk mandi pulak...nk berendam sampai puas... kan...kan kengkawan...hihih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...