Followers

Khamis, 21 Jun 2012

syok woo . . +_^


Assalamualaikum ,

hye reader yg membaca blog aku ni...hush blog kian bersarang akibat terlalu sibuk yg teramat sgt . sibuk dengan kerja-kerja n aktiviti-aktiviti pelbagai . :) .

10.06.2012 ~ Dating time ♥ ♥ .. 3month after engagement ♥ ♥ 

ceh gempak je aku punye syok ni , ayat mcm xpnah jupe selama 3bulan ni... hihih... yang beno nye bukan xpernah jumpe...jumpe lah jugak tapi x dating pun... jumpe just kejap2 je,jumpe time ad urusan.. so baru-baru ni dating... hush hamek balas dendam.. tghari sampai ke mlm.. dah balik umah petangnye eh malam leh kuar lagi...ha3... terasa cam baru-baru bercinta plak pergi tgok wayang , jalan-jalan , makan .. 
memang syok lah..thanks a lot to my Incek Tunang .. maybe kite jumpe lagi next month sebelum puasa sekali kan...pastu puasa sekali pastu raya . insyallah..nanti kan kite dah semakin busy dgn persiapan..chewah... time ni mesti dah kurang jumpe kan... sabar-sabar ... :) .

* utk kite berdua : Semoga segalanya berjalan Lancar . Amin*


Jumaat, 1 Jun 2012

coretan di awal bulan June..

Assalamualaikum ,

01 June 2012 , Jumaat . bermulanya kite dipertengahan tahun.. June ? special ke bulan ni bagi aku ? maybe . . tapi bulan ni bukan bufday aku & bukan bufday sape-sape yg terdekat pun tetapi bulan ni yg buat nye special sebab aku diberi peluang interview di dua company & jawatan yang berbeza . bukan  aku excited tapi rase takot , gugup ..uh segala rase ada.. Ya allah permudahkan lah segala Urusan hambamu ini.. Moga aku diberi rezeki utk interview kali ini.. amin..

Perasaan : kecutperutmaknok*** :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...