Followers

Selasa, 31 Julai 2012

Menghitung Hari . . .

Assalamualaikum ..

Menghitung Hari .... 10 hari Lagi !!!!Detik demi detik .....Menghitung Hari nak Raya . . seminggu....dua minggu lagi.. ??mungkin juga...  tapi..tapi sebenarnya aku menghitung Hari nak tinggal kan IAC .....Cukup....cukup sudah , cukup sudah aku besama IAC selama hampir 5tahun...>0< ..Aku Dapat Job Baru..Nekad lah kali ni buat keputusan.. xmo pandang belakang lagi....Cari Pengalaman Baru... Tukar Angin... Minta-minta kuputusan aku x salah.. harap lebih baik dari IAC..

PERASAAN : Jujur memang Sedih Gila ... Sedih Sangat-sangat..Sedih Nak Tinggal Meja & PC yg hampir 5thun jadi hak milik aku walaupun ia hanya pinjam semata-mata... Sedih Nak Tinggal Boss yg sangat baik.. sedih nk Tinggal Kan segala-galanya... Yang Paling Sedih Nak Tinggalkan Emot Momot.. kawan yg aku knal hampir 8bulan... kawan yg sekepala....segonjeng aku..:(. sedihnya....Emma... sedih kan... dah xdpat makan sama-sama...mengumpat sama-sama... bercerita sama-sama kan...x dapat luahkan Perasaan sama-sama... Ayu Harap Kawan Baru emma nnt lag baik dari ayu... 



JUTAAN TERIMA KASIH : Dengan Berbesar Hati aku nak Ucapkan Terima Kasih Dekat Semua Warga IAC special My Boss Mr Lim & Joanne...Terima Kasih banyak-banyak dengan tunjuk ajar selama ni, walaupun kite berlainan bangsa boss tetap hormat saya..:).. Terima Kasih xpernah kedekut ilmu.. mungkin saya xkan dapat boss sebaik boss skrg... Terima kasih kat Emma, Acik Rabun & semua... ayu Pasti akan Merindui Kamu semua...:)


Wif Momot !! Saya Pasti Merindu awak !!
Nota kita bersama akan saya simpan....
Nota Berantai ..:)

Staff IAC .. Terima Kasih kat kamu semua..:)

my Boss... Terima Kasih Mr lim & Andy..
Kalian Memang Best..terbaik...

First Day Join IAC : 23.04.2008..
Last Day : 10.08.2012...

SAYA PASTI MERINDUI KALIAN SEMUA.. :((


Ahad, 29 Julai 2012

Ramadhan Ya Ramadhan ..

Assalamualaikum ,

Ramadhan Ya Ramadhan , Alhamdulilah masuk arini dah 9 hari berpuasa tapi aku baru 3hari Puasa ..bile dilanda bendera Merah memang xleh wat pape lah kan.... xnak celotoh panjang-panjang sangat ni, blog pun jarang dah update...so dikesempatan ini walau agak terlambat , aku nk ucapkan selamat berpuasa kepada seluruh umat islam 1 dunia .. Moga Ramadhan ini lebih bermakna.. Moga juga dimurahkan rezeki . . amin...

Bercakap Pasal Rezeki , Syukur Alhamdulilah sgt . .Bulan Ramadhan bulan yg penuh rahmat ni aku dapat Offer Job baru .. 4tahun kerja tempat lama akhirnya seminngu sebelum raya aku akan keja tempat baru... semoga ia satu pilihan yang tepat..:).. Cuak juga ni rase nk pindah tempat baru..segala-galanya baru..kawan baru.. kerja baru..boss baru...gerrr seram.. minta-minta aku kuat hadapi segalanya..amin....go ayu...go..go.. chayok.:)

2hari sebelum Puasa .. Motif Pic  ? saje wat nyelit...haha..

Sabtu, 14 Julai 2012

Trip to KL ~ HonyemoOn wif My BestFriendS



Assalamualaikum ..

07.07.2012 ~ KL ~ KL ~ shOppiNG mOpiNg

Alhamdulilah Kami selamat pergi dan selamat balik ..
Akhirnye Rancangan kami 2 tahun yang lalu tercapai jua . Bile Kenangkan takot tahun depan  xde peluang mcm gini lagi dengan kawan-kawan , ape lagi kali ni nekad je pergi...
main redah je ni semua x tahu jalan...xpernah pergi melainkan CikLah je yg penah g..

Muka Fresh sebelum pergi .. jangan tanya kenapa Cik Lah xde Pic...
KeseRonokan Sebelum pergi Dating dulu . Xpenah berpisah jauh lah Konon nye..:)..hahaha
Xpe kami bagi peLuang....hihihi

Muka cam Orang Tua ~tetiba , Muka tak mandi !.. ha3


Mulakan BershoPping .. Berjalan . .
Dari satu destinasi ke Destinasi yg lain . 


Peace ! walaupun Penat Still Smile .
macam nak tertanggal Pinggang Mak...hiihh


Mak Jemah Keletihan ..ha3.. asal Singgah Kedai Je Cari Kerusi ...
haha...mak jemah,..oii mak jemah..

BergamBor sekejap dekat beg2 ni.. kat tempat ni je yg sempat amik...
tempat-tempat lain dah xdapat.. abis ramai Org...mata pun rambang. dah xpikir gambo-gambo..hihih


Bus Time ~ TranasiOnal ..
ada peristiwa yg agak melucukan...hihi.. 
tapi cukup sekdar kami je yg tahu...
almaklumlah 1st time jalan jauh naik bus...hahahaha

hush.. agak menawan lah juga kan..hahaha






Beg sebelum dah selepas...
sebelum Steady je..barang kosong...
selepas hamik ko sampai naik melecet bahu...:)

Tetibe Terselit Plak Pic abg aku ni...:)..
abang lah yg hantar & ambil kami dekat busten..:) terima Kasih Abang .

Celotoh Sedikit : Pengalaman yg perlu dijadikan Pengajaran...:)..Chewah...
-tak tahu bertanya,jangan Bodoh Sombong !...
-Jangan Mudah Percaya dekat orang yg baru kite kenal taw..

Terima Kasih Akak-akak yg dekat KL tu sudi membantu kami...:)

Khamis, 5 Julai 2012

Maaf DiPinta . .

Salam ..


bila tertutupnya buku amalan , Lembaran baru diBuka... Ya allah ku mohon Kepadamu AmpuniLah Dosa Kami-Kami Semua yang Sengaja dan tidak Sengaja . Buat mak ayah abg kakak , en tunang dan kawan-kawan yg mengenali aku juga turut minta ampun dan maaf sekiranya ad melakukan salah diLuar jangkaan..maaf sangat kalau ada salah yg disengaja dan tidak sengaja . .

Mood : Puasa Jom Arini.. Moga Puasa kita hari ini dirahmati Oleh-NYA . . amin..


Selasa, 3 Julai 2012

Review : Jom HebOh ~ 01 July 2012

 Assalamualaikum .

Jom..jom hebOh ~ hebOh . . :) .
Layan Jom HebOh right . Kalau dipikir-pikir ush xnak pergi lah , Jalan Comfom jem n sesaK.. Rase macam x sanggup Nak Merentas segaLa Onak dan Duri Dijalan Raya...ngehehehe..
Eh , itu kalau dipikir-pikirlah . . tapi bila Niat dihati nk bawa my mum Jalan-jalan sampai juga aku kat jom hebOh... Ya allah parking memang pack , Nasib baik kete aku kecik haa sumbat je dekat depan umah orang ~ maaf auntie saya nampak auntie jeling2 tapi terpaksa.. hihihi ~ 
bak kate cik Lah n Kak Senah . jalan buat tak tahu je...hahaha...

Akhirnya ! enJoy + Keletihan . .

 Ahai mak sian juga kat mak aku kne tawaf 1 Jom hebOh tu.. uiit tapi boleh tahan semua nak beli.. hahaha.. hamek aku  kiri kanan tangan penuh..:)

Bakal Kak Ipar & anak Buah ..InsyaAllah . :) . Adib yang keserOnokan . kejap panggil aku Mok de,kejap Cik ayu .. heheh...xpe adib cik ayu aka Mok de Layan je...Ok je...:) . .

adib muka Pelik...hihih...
Adib mane peace ni..c.ayu baru pasan muka adib mcm xde yg senyum...hihih...
xpe tapi adib dah wat cik Lah Enjoy.. Anak Org Kampung.. tiada apa2..hihihi

haaa .. My Lovely Friends Cik Lah. . haaa seriusly memang die yg berbelanja sakan..ha3...
alasan anak buah ramai....hihihi.. oo yeahh....ko jgn aku dtg umah ko semua x abis .elakkan dah expired wahai cik MOmon mOntel...kihkikhih

hahah...aku yang berserOnok di apit Oleh jajan-jajan...haha...
rasanya baru ni pertama kali aku rase betOl-betOl jom hebOh...hihi...
Biasa nak ajak abg & en.tunang payah betOl.. pergi sendiri sampai jgk.:)

TerserLah Ayu n Anggun mu...kihkihkih...
keserOnokan Setelah Pocket Kering ! .
Hushh jaga-jaga Sabtu Kite nk p KL.... Jalan lagi...shOpping Lagi...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...