Followers

Isnin, 18 Februari 2013

Muncit awesome !


Thanks to SHN - ANM a.k.a Zain (pengaruh setia hujung nyawa)
sangat Gebu ! sangat Cantik ! sangat Awesome.. !.
muah..hahahahaha... like it !!!

Isnin, 14 Januari 2013

My BFF


- 13.01.2013 -

Kami tinggal Satu kawasan Pasir Gudang..Tapi untuk berjumpa, berdating jarang Sekali ..
Masing-masing dah ada komitmen sendiri,rasa-rasa yg paling bz skrg cik ayu kan kawan-kawan....
cik ayu selalu kena tinggal skrg.. korang g berjimba-jimba cik ayu jarang join... uuhh Jeles yg Teramat sangat.. :( ... tgok wayang kne tinggal.. sodihnye....redha je lah sendiri yg bz kan...
Tapiiii bila dah berpeluang Jumpa Reramai ni uh memang tak ingat lah nak balik....
Ketawa Bersama..Menangis Bersama ..
kalau Boleh bersumpah nk mati pun bersama...:)

See !! Ada yg Lain kan.... :)
Alhamdulilah 2 org sahabat baik sudah ke arah yg baik..baik...:)


Mood : Secara Jujurnye Sedih mungkin lepas ni x dapat nk berjimba-jimba lagi kan....Menghitung Hari ..abiskan masa bersama-sama ... Love u awak semua... Friends Forever .....



Ahad, 13 Januari 2013

S.A.H.A.B.A.T


Assalamualaikum........

SAHABAT . . .
awak , saya dikejutkan dgn berita yang awak Operation kali Ke-2 ,
Sakit yg sama...Operation tempat yg sama , (ketumbuhan Otak)
awak Operation 12.01.2013 ....saya dapat tahu sekarang awak krikital ..
Ya allah Tuhan je yg tahu ape saya rasa awak...
Rasa mcm nk pergi Ziarah awak skrg jgk !!
Tapi awak kat pahang...saya x daya utk smpai ke sana..
awak tak bagi tahu hospital mana? kawan awk pun xbgth....

SAHABAT . . .
Bertahun-tahun awak memendam rasa & perasaan .
Tapi akhirnye awak luah kan jgk...
Tapi ape kan daya mgkin kite xde jodoh..
Bak Kata awk "TAKDIR" ..
Cam mne pun Awak Sahabat saya Dunia & Akhirat ..
Dalam Diam Awak hargai saya ..... Terima Kasih Kawan ....

SAHABAT . . .
Saya tahu awak Kuat !! awak TABAH ..
Bertahun awak Rahsia sakit awak dari
Family ,Kenalan awak termasuk saya ,
Dari Jauh Saya Doakan utk awak..
Semoga awak kuat...awak cepat sembuh....
amin....

Saya tggu awak tunaikan Janji awak .
saya tggu awk dtg wedding saya ...








Sabtu, 12 Januari 2013

Steamboat sampai lebam.........

Assalamualaikum.....

Bermulanya 2013 .... mungkin tahun yang lagi mencabar , tahun yang lagi menguji kewibaan.. insyaAllah..  semoga di 2013 segala Urusan Dipermudahkan.. amin.......

******************************************************************
CORETAN PERTAMA 2013 

Menikmati malam Gaya Steamboat Rawa ..
Ooo Nikmatnya makan sampai lebam... hahaha...
Enak....sampai ada org ckp aku " LALANG" ...
ooo Sentap sekejap ! tapi uh Ada Aku Kisah !!.. yg penting makan....huhuhu

Jutaan Terima Kasih Lah dekat Sponsor terbesar kami..

Of Coz lah my Boss kan...
TQ kak Sham... Lepasni blnje lagi taw..


haaa ni lah Sekumpulan rombongan Mak Jemah...
Shipping & Log Department .. tapi Sayang Exec kami xdapat join :(..
__________________________________________________________
** untuk someOne yg mgkin x berkenan dkt kami tu harap maklum ea...Kami Bukan Department "PASAR" nk duk riuh rendah sesuka hati.. Kami "Shipping & Logistic" Sayang... Maaf jika ada yg xberkenan ..**

CUBIT PEHA KANAN, PEHA KIRI TERASA SAYANG Oiii ..
Peace yOoo.. :)
__________________________________________________________

1 Malaysia .. die Wong ..xsangka kuat mkn mcm saya.. hehehe

Yeah Kepuasan melanda...
ni memang betol2 makan sampai butang xleh kancing...hahaha....
siapakah ? hahahaha....

Mummy-mummy Hot...
sangat-sangat sporting ....

Yeah Hero ke ? hihih..

Tu dia belakang Kak Nor Sponsor Terbesar kami ...
Kak Sham... TQ again k.sham  & Happy Belated Birthday yg ke-44 (10.01.2013).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...