Followers

Sabtu, 12 Januari 2013

Steamboat sampai lebam.........

Assalamualaikum.....

Bermulanya 2013 .... mungkin tahun yang lagi mencabar , tahun yang lagi menguji kewibaan.. insyaAllah..  semoga di 2013 segala Urusan Dipermudahkan.. amin.......

******************************************************************
CORETAN PERTAMA 2013 

Menikmati malam Gaya Steamboat Rawa ..
Ooo Nikmatnya makan sampai lebam... hahaha...
Enak....sampai ada org ckp aku " LALANG" ...
ooo Sentap sekejap ! tapi uh Ada Aku Kisah !!.. yg penting makan....huhuhu

Jutaan Terima Kasih Lah dekat Sponsor terbesar kami..

Of Coz lah my Boss kan...
TQ kak Sham... Lepasni blnje lagi taw..


haaa ni lah Sekumpulan rombongan Mak Jemah...
Shipping & Log Department .. tapi Sayang Exec kami xdapat join :(..
__________________________________________________________
** untuk someOne yg mgkin x berkenan dkt kami tu harap maklum ea...Kami Bukan Department "PASAR" nk duk riuh rendah sesuka hati.. Kami "Shipping & Logistic" Sayang... Maaf jika ada yg xberkenan ..**

CUBIT PEHA KANAN, PEHA KIRI TERASA SAYANG Oiii ..
Peace yOoo.. :)
__________________________________________________________

1 Malaysia .. die Wong ..xsangka kuat mkn mcm saya.. hehehe

Yeah Kepuasan melanda...
ni memang betol2 makan sampai butang xleh kancing...hahaha....
siapakah ? hahahaha....

Mummy-mummy Hot...
sangat-sangat sporting ....

Yeah Hero ke ? hihih..

Tu dia belakang Kak Nor Sponsor Terbesar kami ...
Kak Sham... TQ again k.sham  & Happy Belated Birthday yg ke-44 (10.01.2013).

1 ulasan:

  1. tu la...mkn smp lebam...lepas tu sok nyer dah jd pelanggan tetap MR. TAN...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...